Uppåtgående trend

Jag har kommit in i en bra period i mina studier. Ganska så perfekt timing, med tanke på att jag nu ska skriva en hemtenta. Kände mig inte alls på humör, men nu när jag vet ungefär hur jag ska gå tillväga så känns det så mycket bättre. Idag tänkte jag skriva klart den individuella uppgiften, där man jämför en film med en massa begrepp och så fortsätter jag kanske med att läsa igenom de partier i kurslitteraturen som är relevant för den diskussion jag ska föra i hemtentan, skriver ned lite anteckningar och så. Är på god väg till att bli klar med det som ska vara klart idag.

Funderar även på om jag ska strukturera upp mina dagar lite så jag verkligen får det jag behöver göra gjort. Tider att passa liksom. När jag ska gå upp, lägga mig, när jag får sitta vid datorn och när jag ska läsa/plugga. Lite av ett schema. Ska nog leka ihop något sånt snart här.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.