Oerhört nyttig info

Jaaaa! Äntligen är den tillbaka Bloggportalen alltså. Nu så är även min blogg tillbaka, den har inte varit nåbar under helgen, pga att webbhotellet haft uppgradering av MySQL. Lite smått frustrerande. Har ju haft en massa roligt att skriva om förstås. Som att jag festat, cyklat i snön, köpt enbart toapapper. Haha, så nu vet jag hur det känns känns, inte alls så farligt. Även om jag hela tiden tänkte på Mikebikes inlägg om att handla toapapper. Jag tänkte på det att det skulle vara så uppenbart vad jag skulle göra med pappret, men jag är så rationell att jag bara ryckte på axlarna och tänkte att vem fan använder inte toapapper liksom..

Föräldrarna var här en sväng, med godis, en ylande hund som ville leka med katten, men det fick hon inte. Och så mat, som vi tillagade och åt förstås. Sen fixade morsan deg åt mig. Massor, tre bunkar, som sen stod och jäste fram till ikväll och sen så har jag knådat och distruberat ut den på plåtar och haft i ugnen, så nu har jag bröd så det räcker i flera veckor.

För tillfället är det vitt ute och jag ska sova som sagt. Puss!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.