Someone to share my life with

Sångtitlar är bra sammanfattningar, som passar till en rubrik. Lite det här temat som jag var inne på igår. Som hela mitt liv går ut på, fast ändå inte. Jag vet inte riktigt. Jag vill bara ha någon att dela mitt liv med? Innan det är för sent. Ska man tro på det här med att allting löser sig till slut, att det finns en plan. Att allt jag stått ut med hittills kommer vara värt det.

Måste man inte våga utsätta sig med? Och är det inte det som gör att jag aldrig kommer någonstans. Detta faktum att jag är så jävla rädd hela tiden. Rädd för muttdjuren som min kära syster uttryckte det. Som f.ö. gav mig ett gott skratt förut idag.

Jag tänker koncentrera mig på att ha trevligt tills jag vågar. Inte haka upp mig på att jag inte har vad jag vill ha, vad det nu än är. Det är ju så jävla svårt att veta. Hur vet man liksom när det känns rätt? Jag har varit där, men jag tycks ha glömt bort det. Om nu denna någon bara gav sig tillkänna och öppnade sin dörr på glänt skulle jag försiktigt kliva in i dennes liv.

Steg för steg mot en framtid tillsammans.

Jaja, den som väntar på något gott, eller hur 😉

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.