I can’t trust it

Vädret har varit konstigt idag och det har säkert påverkat mig mer än jag tror. Jag har dock inte varit på ett konstigt humör så. Det är kanske mer att det på någon nivå visar vart jag står. Jag kan inte riktigt förstå sambandet, men det känns på något sätt riktigt. Har kommit fram till en del saker som legat och lurat länge under ytan. Saker som jag inte kunnat formulera för mig själv. Inte fullt ut. Det har kommit i olika nyanser och former förut, men inte såhär.

Vad är det jag talar om då? Hur mitt hjärta är främmande för mig. Att jag inte längre litar på det. Därav min inkonsekventa livsstil. Jag menar att det kan vara så att jag har varit singel sen mer än fem år tillbaka, just pga alla de dåliga val jag gjort. Just därför vågar jag inte ens känna efter i de flesta fall. Jag tror inte på min förmåga alls.

Andra bloggar om: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.