Dags att åka hem

Source: WikipediaMin idé att sova så länge som möjligt, gick inte riktigt bra. Trots att jag la mig kvart i fyra i morse. Vaknade utvilad och full med skön träningsvärk klockan 11.30. Nu ska jag äta min fil med banan och corn flakes och sen ska jag tydligen ut på promenad. Medan jag tvättar antagligen. Sen ska jag fixa till så jag inte är så hårig på skallen till ikväll. Blev tillfrågad om jag kunde komma och börja laga mat redan klockan 14 igår, men jag har ju som sagt tvättid. Har inga rena underkläder alls, så det är ett måste.

Är lite sådär halvnyfiken på vad kvällen kommer att erbjuda, hur de lagt upp allt. Vad jag kommer få göra. Men det visar sig. Med rätt attityd och en massa jävlar anamma, så kommer det nog bli en fantastisk kväll. Särskilt allt eftersnack. Kommer nog inte få sova på typ ett dygn, men det tar jag igen senare. Det kommer nog vara värt det.

Fick ett mail från mamma och pappa om att de saknar mig och vill att jag kommer hem och det planerar jag att göra, så fort jag hinner, tyvärr är det lite mindre än två veckor tills dess. Ska ju till IM:s kursgård i Vrigstad nästa helg, så då kan jag inte åka hem. Får bli helgen efter. Ska bli skönt att komma hem, var ju jättelänge sen. I julas om jag inte minns fel. Jag är en dålig människa 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.