Torr i halsen

Usch, min hals är alldeles torr och sträv. Bådar inte alls bra. Kanske håller på att bli sjuk jag med. Typiskt särskilt eftersom jag håller på med en hemtenta. Det går hyfsat med den. Jag har skrivit ca en sida och har väl 5 sidor kvar. Ska försöka bli klar tills torsdagens föreläsning, så jag slipper fixa med det sen. Men då gäller det att jag inte håller på och donar med en massa annat tjafs. Ska nog gå hem och fortsätta nu, blir inte så mycket gjort här i skolan mer.

Hoppas jag har disciplin nog att slutföra den här frågan idag bara. Vore så skönt.

Nej, dags att packa hop och cykla hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.