Translate

Hela mitt liv har jag varit vilse, alltid bränt varje bro jag gått över. Hjärta av sten vilja av stål. Jag byggde en mur så jag inte skulle känna. Jag går ensam, men ensam är natten så kall. Gatan är hård utan en dröm att kalla sin egen.

Ge mig något att tro på, ge mig något jag kan ta på. Hela mitt liv har jag letat efter en anledning att bry mig, en anledning att våga lita på någon. Något att tro på. År av tårar gör en hård. Jag har lärt mig att slåss, aldrig lärt mig att älska.

Det kommer krävas en handling i blind tro, jag vet. För att krossa dessa kedjor av tvivel runt min själ.
Jag har sprungit och jag känner mig så långt borta från hemma, men något säger mig att det inte är så långt att gå.

Jag har inte haft något att hålla fast vid och det tog mig så lång tid att se, att jag kommer bli stark när det finns något att tro på. Något att tro på inom mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.