En sån måndag

Dagens aktiviteter har bestått av att vakna upp. Bege mig till bibblan efter lite trötthet här hemma. Satte igång med seminariefrågorna lite smått och läste lite inför föreläsningen. Det var en väldigt trött en som satt på föreläsningen. Aningen bitter och tung i ögonlocken. Men det var rätt najs att sitta i solen på rasterna. Sen efter föreläsningen så gick jag till kåren för att uttrycka mina klagomål, känns som att det gick vägen och att berörda förstod vad jag ville åt, men vad vet jag egentligen? Jaja, ur världen är det i alla fall nu. Känner mig stolt att jag stod upp för mig själv och sa ifrån.

Kvällen har mest ägnats åt att sitta och pilla på seminariefrågorna och surfa runt på allsköns sidor. Fungerade ganska bra. Var inte alltför effektiv, men det är klart nu. Upp tidigt imorgon och diskutera seminariefrågor och sen är det väl dags att ta tag i uppsatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.