krax krax

Min hals känns som att jag är sjuk, men jag vet bättre. Det är min allergi som fått för sig att leva upp och ryta lite. Jag har varit lite kraxig i halsen senaste veckorna. Jag tror att det har med våren att göra, dammigt efter allt grus och så. Min förmåga att inte städa ordentligt kanske inte heller hjälper.

Idag så är väl planen att träna lite, kanske gå till kåren och hjälpa till med bakning och bara slappa. Nästa vecka är ”späckad”. Har möte på röda korset imorgon kväll, på tisdag har jag föreläsning i kursen om utvecklingspsykologi, på onsdag ska jag tvätta och sen slava. På torsdag ska jag ha föreläsning i kursen arbetslivspsykologi och sen slava. På fredag ska jag slava.

Kommer bli en extremt fattig månad så jag måste i princip slava hela tiden för att kunna överleva. Sen så har jag ju ett lite smått löjligt mål att komma upp så långt upp jag kan på slavtoppen med. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.