Tillbaka till verkligheten

Nu sitter jag på tåget hem till Västerås, ska bli väldigt skönt att komma hem och vila upp sig efter dagar på färd. Vila upp mig för att kunna satsa helhjärtat på att finna mig en ny sysselsättning.

I morgon ska jag till AMS och kolla så att jag gör rätt med papprena till A-kassan, sen ska jag skicka in de och skriva ansökningar till de jobb jag ska söka och sen kanske leta lite efter andra att söka. Ska fråga lite grejer om intyg och sånt och anmäla vilka företag som jag vill ska kontakta mig angående jobbcoachning.

Sen får jag se om vädret är bra om det blir lite trevligheter mitt i alltihopa. Allt kan ju inte vara att söka jobb och tänka på sånt, det är ju trots allt sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.