Planen för dagen

Det fanns en plan för denna dag, men jag kom på bättre tankar när jag låg och skulle somna in igår kväll. Så jag satt uppe till 02 och fipplade med diverse saker. Men det ledde ju till något som kan bli något gott förhoppningsvis. Så istället för att gå upp 08 och se till att komma iväg till AF så vaknade jag 10 och har inte riktigt gjort något värt ännu. Vi får se hur det här slutar.

Vet att jag ska på stan och handla inför midsommar och sen tvätta vid 13. Tyvärr finns det inte så många fler jobb att söka just nu, men jag planerar att registrera mig och uppdatera existerande profiler på diverse jobbsajter istället. Lite sol skadar nog inte heller. Ska bli en av årets hittills varmaste dagar om jag inte minns fel. Vid närmare titt så stämde inte det längre och självklart ska det komma en skvätt regn på midsommar. :S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.