Sömnmaraton och spicy food

Vaknade runt 13.50 till ett vintervitt Västerås. Kände mig lagom mos av 11 timmars sömn och begav mig till kåren för lite frukost i form av en tonfiskbaguette, mums. Efter några timmars menlöst hängande där så frågade Jesus mig om jag ville hänga med till Spicy Hot. Sagt och gjort, åt middag där, så det blev bara mat ute idag.

Sen pulsade jag hem och väntade på att bli kallad på spelkväll. Hängde hos Linnea ett par timmar och sen hem och se på tv. Nu ska jag försöka sova. Men av någon anledning känner jag mig trött, så det går kanske till och med bra. Ska ju tvätta imorgon så det är bra om jag kommer i säng hyfsat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.