Dag 7 – Min bästa vän

Jaha vänskap ja. Inga lätta saker. Men vem sa att livet var lätt. Jag hade en gång en bästis, när jag var typ 7-8 år och lite upp i mellanstadiet. Sen kom annat emellan. kanske växte vi upp isär eller hur det nu var. Sen dess har jag väl haft några till som jag umgåtts mer med under perioder, men jag har ingen bästa vän.

Har väl inte så mycket mer att säga om den saken. Jag kan ju säga att jag önskar att det fans en person som jag verkligen kunde bonda med på ett sånt sätt, men det är alltid andra personer, tid och avstånd emellan. Kanske jag är en sån person som helt enkelt inte har en bästa vän.

Vad vet jag..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.