Nattsuddande

Jag är så jävla bra på att nattsudda så det är helt sanslöst. Jag borde få betalt för att göra det. Vem sponsrar? 🙂

Ja, det är väl typ i över en vecka som jag har hållit mig vaken senare än 04 i princip. Men så kan det vara när man har semester. Hoppas jag hinner vända trenden tills när semestern tar slut. Är nu inne på tredje vecka av fyra och det känns sådär att hela förra gick åt till att uggla hemma pga att min hals har strulat med mera.

Suger ganska hårt att inte kunna göra roliga saker. Hade förvisso en väldigt spontan utekväll förra onsdagen som nog gjorde att min inbillade friskhet försvann väck lika fort som den kom. Men skoj var det och så.

På lördag bär det av som sagt och peppen blir större dag för dag. Kan inte nog uttrycka min längtan efter Medelhavet, värme och andra allmänt underbara saker som det innebär. har bland annat bokat lite Sangria, rosé och Likör 43 som ska inmundigas på plats. Helst på en solljummen balkong på den sena eftermiddagen. Även sena kvällar med lite kortspel fungerar bra.

Nej, nu ska jag bege mig till sängs..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.