Söndagsfunderingar och trötthet i mörkret

medium_3869366195

Seg söndag som jag inte har någon ork att göra något vettigt med, särskilt inte med den matkoma jag har just nu. Inget som lockar, bara en massa brus och ett tryck i mitt huvud. Varm och slapp utan förmåga att ta in någon slags energi från omvärlden. Får bara intrycket att det är en massa skit överallt. Sociala mediebruset gör mig lite pessimistisk, teven gör mig rastlös och kroppen gör mig slö.

Har gjort lite försök till att skapa något, men idag finns det inte något kreativt i min själ. Får tvinga ut det här, vrida fram tangenttryckningarna ur mina fingrar. Vad är poängen med det hela? Varför ska jag skriva detta? Noll inspiration och inget som motiverar mig idag.   Mörkret tynger ner mig, sov för länge idag, orsaker till det hela.

Imorgon börjar en ny vecka eftersom det är söndag idag, med styrelsemöte imorgon som jag borde förbereda mig för, jobb som jag försökte förbereda genom att utföra, men det ville inte Word för det kraschade. Kan göra om det imorgon, ingen stor sak. Träningen ska jag komma igång med ordentligt också efter sjukdom. Till helgen blir det Västerås för lite capsturnering och häng.

Helt seriöst skulle jag kunna gå och lägga mig med en gång just nu. Middagen tog knäcken på mig, måste få igång kroppen på något vis. Fick med mig mat från kalaset hos mina föräldrar igår i form av potatisgratäng och fläskfilé.

Kanske skulle lägga mig och läsa en bok eller något, eller så får det bli senaste avsnittet av Så mycket bättre eftersom jag inte såg det igår. Dessa söndagsfunderingar går inte riktigt ihop, men jag skriver mest av mig för att få det gjort liksom. Motverka denna trötthet på något sätt. Borde egentligen gjort det jag tänkte när jag vaknade, ut och gå i rask takt eller springa, men det blev inte av i mörkret.

Vad gör ni där ute i novemberkvällen/natten(som det känns som)?

photo credit: Alesa Dam via photopin cc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.