Flytt, hockey, jobb, barnvakt och helgen som kommer

Ligger och myser i sängen efter en ganska bra måndag på jobbet. I helgen höll vi mest på med att packa och flytta grejer från lägenheten till radhuset. Så skönt att få bort allt löst som ligger och mest är svårflyttat.

I fredags var vi och såg matchen mellan SSK-Almtuna vilket slutade med en snöplig förlust efter förlängning. Ganska slött spel genom matchen, men det var ändå rätt så spännande på ett dock så frustrerande sätt.

Imorgon ska vi vara barnvakt åt min systerdotterdotter Linnéa medan hennes mamma är på julbord med sitt jobb. Vi bjuder henne på pannbiff, ska bli spännande att se vad denna 1-åring tycker om det.

I helgen ska vi på Ledin på Cirkus och bo på hotell Scandic Hasselbacken. Lite käk på stan innan och sen blir det en heldag i Stockholm på lördagen innan vi åker hem och om vi hinner firar min systerdotter som blir 18 år, alltså en annan systerdotter.

Nä, nu börjar jag bli trött på riktigt. Kanske ska göra i ordning sig för att kunna sova så jag orkar med morgondagens arbete och barnvaktande.

På jobbet har vi enhetsdag för oss på FIA som jobbar och till Social och omsorgskontoret. Vi tillsammans med socialsekreterarna på Mottagningsenheten och Enheten för egen försörjning ska prata om hur vi arbetar med de genomförandeplaner som vi gör med våra deltagare/klienter. Handlar om att de själva ska svara på frågor för att inse vad som motiverar dem att bli självförsörjande kan man säga om man vill förenkla det hela..

Jaha nehe, godnatt då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.