Så var det dags igen

Har åter varít i arbetslivet, i alla fall denna vecka. Nästa vecka är jag som sagt hemma med Astrid igen. Denna vecka har hon varit hemma och haft det mysigt med mormor. I måndags var min första dag på jobbet som sagt, rätt skönt. En hel del har förändrats och en hel del är som förut. Inte några större svårigheter att komma in i lunken igen dock.

Skönt att komma i i vardagslunken med. Har ju inte varit så bra med sånt senaste året. Vissa rutiner har ju funnits som att hämta Elsa på förskolan vid 14 men i övrigt lite mer fritt. Nu är det upp vid 06, sen läsa en stund för Elsa så hon vaknar. Sen klä på henne och borsta tänder och fixa håret. På med ytterkläder, packa matlådan och så ut genom dörren.

Det har gått ganska bra den här veckan ändå, inga större problem att få upp Elsa och komma iväg. Själv har jag varit rätt trött då jag kommit i säng lite för sent. Dels pga. barn som inte kan sova eller vaknar och skriker och blöder näsblod/har kramp. I förrgår somnade jag till exempel med Astrid i vår säng för det var enda stället hon ville sova på.

Hon behövde nog lite mer egentid med sin pappa som hon säkert saknar nu när han jobbar. Blev chili con carne till middag och sen trodde jag att det var hockey igen, men den hade redan börjat innan jag gick hem från jobbet. Inte direkt perfekta förutsättningar för lite one on one med dottern förvisso. Jag kollade hockey och lekte samtidigt. Hon somnade i sin säng och vi vuxna kunde ha lite trevligt samkväm.

Ikväll blir det god saffransfiskgryta/soppa och så är det ju helg. En helg innehållandes kalas och firande av en 30-åring, hoppas vädret är med oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.