Etikettarkiv: påsk

Påsk

Sitter hemma hos föräldrarna redo för påskmiddag med syster och familj. Var ett tag sen sist, närmare bestämt i julas, tiden går fort när man har roligt. Maten, sällskapet och vädret gör denna påskafton till den bästa på länge. Matkoman är närvarande, nu blir det TSCC.

Bloggar etiketter: ,

Lägga in en övre växel

Nu är det som sagt dags att lägga in en överväxel på studierna. Först ca en vecka med koncentration på miljö och politiktentan, sen direkt på det bara att skriva hemtentan i kön, klass och elände som Emilie kallar det 🙂 Skönast är ju att den inte behöver vara inne förrän den 4:e april. Det tackar vi för. Då känner i allafall jag att jag kan slappna av och koncentrera mig på att plugga till salstentan på onsdag.

Mamma ringde och väckte mig idag och tyckte att jag skulle komma hem över påsk. Hon erbjöd sig till och med att betala för tåget. Gulle hon. Men jag känner att tentorna kommer jag inte ifrån. Jag vill få dem ur världen, vill inte behöva komplettera. Så nu ska jag fördjupa mig, läsa och svara på frågor.

Bloggar etiketter: , , , ,

Påskdilemma

Åh, jag har lite av ett dilemma. Vill gärna åka hem över påsk och så, men det är en del som talar emot mitt resande. För det första har jag två tentor att plugga till, sen är min ekonomi kanske inte den bästa. Till sist så kommer det vara knökfullt hos mina föräldrar den helgen. Jag skulle ju kunna sova hos min syster iofs. Men ja, det som främst hindrar mig är väl tentorna. Det handlar om två dagar då jag missar att plugga. Fast å andra sidan måste jag ju inte stanna två dagar. Kan ju åka dit på lördagen och hem igen på söndagen. Jag får fundera vidare på det.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Bloggar etiketter: , , , ,

Godnatt

Det är visst måndag nu, Annandag påsk.

Ny vecka, nya tag, med vad det nu kan bli.
Plugga lite, skriva någon seminarieuppgift
Förbereda lite faddersaker, försöka pusha på andra.

Snackade lite igår, men jag tror inte det finns något där.
Får väl fortsätta att vara som jag är bara.

Bloggar etiketter: ,

Smått o gott

Ahhh, ännu en påskhelg förbi. Har varit frustrerande med tanke på datameckandet jag hållit på med, det gick inte riktigt som jag tänkt mig. Jag har lärt mig att tänka lite på andras behov, istället för mina egna. Spenderade 300 kr på tågåkning. Jobbigt med 2 timmars väntan i Eskilstuna som sagt.

Nu har jag flera dagar ledigt så gott som här i Västerås, vet inte vad jag ska hitta på. Vet bara att jag ska sova just nu. Och att jag vill kramas. Man får känna så, ja det får man. Det är en mans rätt 😛 Operation övertygelse.

Ska öva på att podcasta med. Lära mig själv att bli bekväm med att prata med mig själv.

Ja, sen är jag piercingfri sen en vecka tillbaka.

Bloggar etiketter: ,

Idag så sprang jag.

Och jävlar vad jobbigt det var. Skyller på påskhelgen och allt gottande med mat och godis. Men nu är jag iallafall igång igen. Ska styrketräna efter jobbet imorgon, sen springa på Torsdag och så vidare. Nu måste jag sova, för jag kommer vara sjukt trött imorgon.
Usch ja.

Bloggar etiketter: ,

Påskfirande.

Ska strax åka iväg till syrran för att fira lite påsk där. Sen imorgon blir det åka iväg till nästa syster och på Måndag en tredje. Önskar att jag kunde träffa den fjärde med, men det får väl vänta tills hon fyller år kanske? 🙂 Nej, nu måste jag dra, trevlig påsk.

Bloggar etiketter: