Whoahh, underbara liv!!!

Igår var en av de bästa dagarna nånsin, måste jag nog säga. Var på sjukan och snackade med en sån där stödmänniska, hade det svårt i början av året. Ser ut som att jag kommer klara mig utan det nu. Nu tänker ni säkert, oj, han är nog lite sen eller nåt. men icke!! Äh, ignore that.

Hursomhelst, sen trodde jag att jag skulle till Sthlm och träffa Cissi, men det blev ändrade planer. Drog hem till syrran och gullade lite med min systerdotter Johanna, jättesöt baby. Sen bar det ner på stan, handla på bolaget inför helgen. Sen ringde min mobbe ett antal ggr, alltid uppskattat. Två polare från skolan ringde och meddelade att vi skulle ut…weeeee!!!

Happ, så då gjorde vi det, drog först till Blå Korn i Gamla stan, sen vart det Monkan på Fridhemsplan. Gött var det där. Sen kom Cissi dit. WEEEEE! Då blev jag SÅ glad och vi kramades en massa. Jättetrevligt…

Nej, den dan var inte helt fel, träffade dessutom en kille som jag gjorde lumpen med, ännu mera sköj!! Nu ska jag duscha och sen blir det pizza!

Herrå!

*out*

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.