Trött och mör

Jaha, så sitter man här igen då, ska ha matte, men det har jag ju förstås inte. Inte JAG! Gillar inte ämnet så att säga. Igår var det livemusik på skolan, rätt röjigt ibland, hade ont i lilla magen, så det blev lite jobbigt. För mycket av det goda antar jag. Lyfte typ ett ton plank igår, så jag är rätt mör i armar och ben, fast jag överlever nog. På Söndag är det äntligen fest, det var ju ett tag sen. Ska på Cissi Studentskiva. Det ska bli både kul och intressant. Jag ska hem idag, är ledig imorgon, så det ska också bli rätt så skönt. Happ, det här med påståendena får jag börja om med på Måndag, orkar inte hitta på nåt just nu.

Herrå

*out*

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.