hums, weird..

Jag får inte min fulla status, det är illa, har ett kort, men det finns inte med. Måste jobba med profileringen på projektet mera, det känns som att det kan komma igång på allvar nu. Fast jag behöver någons hjälp, så jag kan bolla tankar med, men det kan vara lite svårt att hitta…hum..! Ah, får göra så gott det går ändå. Har ju lite idéer dårå. Usch vad hungrig jag är. Ska göra mer vettiga saker i framtiden tror jag.

Huhujaja, vad trött jag är, inte kul det dårå. Imorgon är det fullt upp. Skolan jag går på ska ha öppet hus och vår klass har fått i uppgift att servera kaffe och lunch. Så imorgon blir det till att vara inställsam, trevlig och artig. Det blir nog mycket att göra. Har fått ihop en presentation av mina idéer om projektet, måste bara posta det i mailinglistan också.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.