Sommarvärme..mys!!!

Jag är på sånt bra humör idag, för det är riktigt sommarväder ute. Har bara på mig linne och shorts och inte ett plagg till, går omkring på skolan helt barfota dårå, jätteskööönt!! Var väldans trött i morse, gick nämligen och la mig kl.02!! Det var ju en massa bra på tv juh! Nu ska vi ha lektion, lite fler redovisningar och sedan blir det till att ligga och lata sig i solen, det är ju sååå underbart!!!

Blev inget latandes i sola, det började blåsa småjävlar efter att skolan var slut, frös ju t.o.m. Sov i min säng i stället, det var iofs skönt det med. Nu har jag tråkigt och sitter bara framför datorn och gör inget nyttigt alls.

Känns som att jag bara sitter av tiden här, orkar inte hålla på och göra nåt annat, har iofs inte så mycket att göra. Typ, fixa med hemsidan, fylla i ansökningar till KY-utbildningar, eller bara läsa eller nåt.
Trist……

Har pratat mycket i fånen nu, mitt gamla ex ringde, var trevligt att snacka, vi är ju bra polare så d är lugnt. Snackade i 32 minuter!! Brukar jag aldrig göra med nån annan än henne faktiskt. Sen ringde jag till Cissi, hon skulle på skiva, den lyckosten…har kommit på att hon nog är lite elak ändå…hehe!!

Förklarar sen hörru!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.