Nu är det över…*snyft*

jaha, så var den tiden i mitt liv slut, ytterligare avsked och tårar! Det var ett underbart år och det kändes hårt att lämna alla, bara säga adjö för att inte ses igen. Förhoppningsvis kommer vi att hålla kontakten, främst via e-mail då.

Ikväll ska jag ut i Stockholm, det var ett bra tag sen sist, men nu så ska det ske. Det är ju en hel massa som har tagit studenten idag och det kommer antagligen vara hur mycket folk som helst ute. Bara det inte är för mycket.

Jaha, sitter och väntar på att Najk ska ringa, men det lär dröja ett litet tag. jaha, ska väl kanske ta och titta runt lite mer!

hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.