Galaxer i mina braxer =)

Jag sitter och har Photoshop här dårå. Jag vet att jag skulle förgås om jag inte satt vid en dator. För jag orkar inte hänga med. Men lite är jag med iaf =). Nu har jag MS Project oxå. Det är ett intressant program, men det är inga roliga exempel, det är segt som faN. Jaha, nu är det då Internet på Schemat och visst håller jag på med det, jag är väldans flitig, fast jag gör det jag jämt gör, så det är inte så svårt.

Buhu, mitt ljudkort är psykat, hörs jättedåligt. och jag har ingen aning om vad som är fel…! *suck* Har ju just laddat hem en asskön låt, så kan jag inte pumpa den liksom. Damn. Och så har jag tydligen en del brister….*klura* har egentligen aldrig tänkt på det, men jag är nog rätt pryd på nåt sätt. Med det menar jag att jag inte har något utpräglat intresse för sex…visst jag tycker om att ha sex, men det är ju inte så att hela mitt liv bara går ut på det. Hrmmmz! Får ta och göra nåt åt detta….jag menar, varför inte göra det till ett ganska intressant intresse?? Jag vill ju inte vara pryd! Jaja…ni ska få se minsann 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.