Ska vi ha sex??

Det vill du väl…! Det vill ju alla! Faktiskt så vill jag det med. No more prydisch! Ska fan bli en sexatlet!! Och ni tjejer som känner att ni har lite små kåta besvär, sorry, kan inte hjälpa er, tänker bara hjälpa en person =)) Tjingeling!

Hejsan igen, sitter nu på skolan och softar lite. Har just haft prov…gick ok, men inget att hurra för. Nu gör jag loggor till rollspelet spm jag satt igång, men det är en sån där webbaserad grej så det blir inga å ä och ö, det stör mig lite! Kan ju inte göra Gråa Ajah osv. då!

Nånmer än jag som är med i typ 8 communities?? Jag är bara lite skadad. Men det är ett bra sätt att exponera sig själv och få folk att upptäcka en. Om jag nu är så himla intressant!

Ikväll ska jag på fest, ska bli kul hoppas jag. Ska inte dricka allt för mkt, det tillåter icke min ekonomi. Men det ska bli trevligt! Ska sova där och så vet jag inte vad som händer imorrn. Återstår att se. Förhoppningsvis..hihihi!

Hmm, ska jag sitta här i två timmar till eller? Njae, iaf en timme till! Sen ska jag ut på stan och porra mig lite! Låter väl som en bra idé va??

Nej, nu ska jag nog ta mig in till staden och införhandla mina cider och äta på McDonalds…juck!! Men what else do I afford då?? =) Hoppas ni njutit av mitt inlägg..det har varit synnerligen intressant att skriva denna gång.

Jag tycker ni kan fylla min gästbok oxå…kan ju ha lite rådgivning där om ni känner för det! Fråga och jag ska ge er mitt allsmäktiga svar =)!

Baj baaj

*vinka med tassen*

Ett svar till “Ska vi ha sex??”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.