Hemkommen…

Och jag har haft det gudomligt och underbart skönt. Bara så ni vet. Jag är numera en pepparkaka, så som sig bör. Och det är ju inte illa det heller. Mat har jag ätit, badat i en skön pool för att bli nedsvalkad liksom. Läst massa böcker och slappat. festat, druckit goda drinkar och ätit god glass. Jag förstår inte varför det inte finns barer med stora glasskålar och cocktails i Sverige. Jag ska fan öppna en sån. Jag menar hur gott är det inte med sånt…Strawberry dreams!!!! Goda gubbar med gräddglass och grädde…muuums!! Vi har åkt på lite dagsutflykter med, inte såna där resebyråanordnade, utan egna. Tog en taxi för 2800 drakar till Faliraki, eller Falikraki som jag föredrar att kalla det, bara för att göra det lite roligare.., där badade vi på en stor sandstrand, lite dåligt med såna i Rhodos Stad tyvärr, mest sten där. Badade iofs där typ två ggr med…men jaja.

Det där var lite smått och gott, typ en ingress, ska försöka göra en dag för dag sammanfattning nu.

Onsdag 18 juli!

Åkte tåget till Arlanda, enligt planerna. Träffade de andra, checkade in bagaget. Gick in i väntehallen utan att det pep nånstans, lite trist faktiskt. Åt typ en macka i nån bar där och väntade… flyget gick enligt planerna…och vi kom fram runt 23.30 lokal tid. Där ställde vi oss och väntade på bagaget. och så kom det, alla fick sitt bagage. Utom lilla jag förstås… vi väntade i typ 1 och en halv timma, sen så sa reseledaren att jag fick anmäla det försvunnet och hoppas att det skulle komma tillrätta dagen efter.

Torsdag 19 juli!

Nu var vi då på väg till hotellet, alla med sitt bagage utom jag då. 😛 Ska nämna att det var en hel vagnslast med bagae som var borta, så jag var ju inte helt ensam…typ som Stig-Helmer. 😉

Kom till hotellet, redo att festa loss. och det gjorde vi, kom väl ut på bargatan runt 2 eller nåt. Kollade efter Red Bull bar och Systembolaget där en bekant från irc och Lunar skulle jobba. [DonnaWS]. Vi hittade både ställena och henne ganska fort. Hon lotsade in oss på red bull bar och gav oss lite tips och så, sen drog vi på en rejäl barrunda. Hon tog oss till ställen där de hade Cappucinoshots, blåbärsshots och lakritsshots av lite tyngre kaliber. Sen drog vi till Vogue och var där, drack massa drinkar. Vi vart väldigt fulla. Speciellt vissa… 😉

På morgonen tog jag, sisslan och radioflickan oss till stranden, där vi konstaterade att poolen nog skulle passa bättre. Så vi tog nåt dopp i havet och sen gick vi och la oss i och vid poolen. Där vi spenderade de flesta dagarna…skönt att bara ligga och slappa med en bra bok. Och sen när det blir för varmt i solen så är det bara att svalka sig i poolen. Perfekt!!

Nu kommer ju jag inte ihåg vad som hände exakt vilken dag, men jag kan ju berätta de saker jag minns, utan någon inbördes ordning..

Fick iaf tillbaka mitt bagage på lördagen, 4 dagar utan bagage är inte kul, men jag tog det med ro…vad annars kunde jag göra.. Blev cepeglad när det kom iaf och virvlade runt som en orkan innan jag såg att det hade varit runt i halva Balkan av nån dum anledning…

Vi var iväg till Lindos i Måndags, det ligger typ 5 mil från Rhodos stad och vi åkte med båt dit. Väldigt mysigt ställe. Båtresan var trevlig med. Även om jag blev en aning stel i nacken av blåsten.

Som det ofta blir på resor med flera personer så är det vissa saker som återkommer hela tiden. temat på denna resan kan man säga var snubben i Wasakronans reklam. Eller som Anna och Carro hade uttryckt det: BRITTA!!!!

Det lustiga med det hela var att dessa två brittor skulle bo på brittafloorosos. På grekiska säger man tydligen tredje våningen på det viset. 😉 Min och Jessicas våning var Bratislavafloorosos, medans Conny och Micke både på exorcistofloorosos dvs, 1:a och 6:e våningen. Groundfloor är iaf Esayo och det ska min son heta 😛 Får hoppas på att han inte åker till Grekland bara, kul att bli mobbad för att man heter bottenvåning… :p

Den eller den var förstås en given grej med…jämt när det var ett val att göra kom dialekten in, här eller där, ut eller in, fram eller bak..osv… =)

Skitskoj…men till slut blev det lite mkt Britta.. 😉

Vi spelade brännboll med…med ett gäng från Modesty bar. Där satt vi och sörpla i oss diverse, öl och drinkar…vissa farligare än andra. Fanns två som var rejält farliga. Shakas och Lamborghini 14 resp. 12 cl sprit i dem var det…men kul att dricka/se andra dricka dem var det.

Så var vi på skumparty, svalde en del skum och blev almänt blöt, kanske inte sådär extremt kul som man kunde tro att det skulle vara, men helt okay. jag hade velat gå på barrunda, men de andra bangade så det blev det ju ingen, alltså såndär riktig, arrangerad av barerna.

Var på två olika klubbar, Colorado och Gas, helschyssta ställen båda två. På Colorado hade dem tre golv, ett med ett riktigt liveband som sjöng covers på ALLT! De var underbart bra. Sen fanns det ett technogolv, där de spelade underbart bra techno. men folk var fulla och sånt tjafs, så det sög lite… högst upp var det ett hiphopgolv.

Gas hade ett stort golv med massor med balkonger. det var schysst som fan med, fast de spelade böghouse och soul, hiphop och sånt. Vi stod på en högtalare och rokkade ett bra tag, skitschysst.

Vad mer kan jag förtälja…har haft det jättemysigt med Jessica….mm mums!! =) Vi var ute två kvällar och åt själva…ena kvällen firade vi 7 månader..! Vad mer kan jag säga!

Efter en vecka kom Sanna och Peter ner och njöt av solen med oss, hoppas deras vecka var lika trevlig som våra TVÅ var 😉

När jag kollade mobilen där nere så fick en del meddelanden på mobilsvaret. Ett där morsan ringde och sa att jag fått min syrras lägenhet!!!! Så om ca två månader flyttar jag hemifrån! Så satans ballt och skrämmande, men oh så spännande! Måste bara fixa den först, renovering krävs..

Kommer ju inte ha råd att leva för fem öre, men det är väl sånt som löser sig antar jag!
Fick lite tråkiga nyheter när jag kom hem med…! Vår tax, Kickan, som vi haft i 13 år, har nån slags cancer och kommer troligtsvis inte leva mer än 2-3 månader till =(

Eftersom mina föräldrar ska till Spanien inom en månad så ska de nog avliva henne tills dess…det är verkligen inte kul alls. Jag älskar ju hundkraken. men jag tänker ändå att det är ju bäst så, jag vill inte att hon ska lida och hon har ju ändå levt länge…så det är väl bara tiden som gör sin rätt. Men ledsen blir man ju ändå. Kommer aldrig glömma henne…

Nu ska jag ta och surfa vidare, om ni undrar nåt så är det ju bara att skriva till mig 😉

*kram på alla*

Har saknat er lite… 😉

Så måste jag ju tacka alla som var med på resan för dessa två veckorna…!!

//Micke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.