Just live your life

Jag är nog rätt slut efter nattens batalj på Kåren, kom massor med folk vilket var skitkul. Allt flöt på så jävla bra, alla slavar jobbade på bra och ja bra stämning. Kom hem alldeles för sent egentligen, var helt slut som sagt. Däckade ganska omgående. Har dock bara sovit 5 timmar.

Nu är det meningen att jag ska skriva klart min hemtenta. Har ännu inte orkat sätta mig in i vart jag var i den. Men jag är jävligt sugen på att komma hem och slappa i soffan. Så jag får väl bita i det sura äpplet, för att använda ett gammalt fint uttryck.

Adieu.

Allmänt less

Usch och fy fan, snacka om att den här veckan går åt helvete. Fick U i demokratins problem. En hemtenta och ett U. Aldrig hänt innan. Snacka om att jag slarvat. Tror det är den där skoltröttheten som gjort sig påmind. Försökte ta reda på vad problemet var, men ingen tenta på expen och ingen lärare på kontoret. Så jag får vackert sitta här och vänta till klockan 15.00.

Ska försöka göra något vettigt av min tid, som att försöka strukturera upp min kommande hemtenta.

Annars kan jag ju försöka styra upp menyn till fredagens afrikaafton. Vilket jag också måste vänta med, för jag vet inte om jag har sista ordet i det, men jag kan ju göra en fuling och köra över bara, så får det allt bli. Det mpåste bli klart idag så chefen kan beställa det som ska hem.

Ah vad less jag blir. Både på mig själv och saker runt omkring. Sen är det Högvarv, företagstjohej på skolan och inget finns för en sån som jag. Inte för att jag hade gått runt och minglat eller snackat med företagen ändå. Är kass på sådant.

För att klaga lite till så har den jävla högvarvsbanketten snott alla slavar som går att ragga till torsdagens disco, som kommer bli en flopp. Nej, fan nu är jag bitter, nu måste jag sluta. 😛

En siluett i foajén

Det första folk ser när de kommer in till Kraftvärmeverket är min siluett, ser säkert bra ut när jag sitter och håller på och somnar, som nyss. inte för att jag bryrr mig så, men ändå. Som tur är det min sista dag imorgon. Sen behöver jag inte gå upp 06.00 många gånger till i år. Ska bli intressant att se hur snabbt jag lyckas sabba min dygnsrytm.

Jag ska ju slava imorgon och då kan jag bli tvungen att vara upp till 04-05 eller längre. Sen vill jag ju vara pigg inför fredagens kalas. Så då måste jag ju sova ut. Ja, som sagt, det kan ju vändas fel dygnet ganska så lätt. Är ju rookieveckor och allt vad det innebär med.

Nu packar jag ihop och tar mig hem strax, pallar inte mer. Lika dött idag som igår. Receptionisten får ta över ruljangsen från och med imorgon så jag kan fixa med det lilla jag har att göra innan jag drar.

Ny dag friska tag!

Returnerade den där trimmern direkt, det var inget för mig. Blir en vanlig hårtrimmer istället, inget fancy, bara en som fungerar bra. Jag är dum som beställer sådana där saker. Dum är jag även som slösar bort hela dagen utan att skriva knappt något. En till dum sak är att det knappt finns tillräckligt med slavar till sittningen jag ska på imorgon.

Nej, ny dag och friska tag!

Lägesrapport 12 mars

En liten lägesrapport kanske?

Ja, f.n. så sitter jag och pluggar, känns ganska bra. Håller på att avsluta den seminarieuppgift som jag legat efter med. I eftermiddag ska jag tvätta och skriva den som är tills imorgon. Så studierna är någorlunda under kontroll. Jag borde kanske läsa lite mer men ja.. det bruka ordna sig. Tröttheten från tidigare dagar har blivit bättre, fast just nu är jag väldigt trött.

Det är mycket med skola och sådant. Jag har dock själv valt att läsa två kurser parallelt. Samtidigt som jag väljer att engagera mig på kåren, med IM osv. Men priset är väl att jag är tröttare än vanligt. Som nu resten av veckan:

Torsdag fm: föreläsning miljö & politik, em: seminarie om kön i sociologin, kväll: gå ut på kåren
Fredag: ledig hela dagen fram till 17.00, då jag ska infinna mig på kåren för att slava specialpub för första gången i mitt liv.
Lördag: sova ut, gå på stan och köpa nåt alkoholhaltigt att dricka, sen iväg på matgrej innan det stora hallaballot.
Söndag: Slava taco, från att jag orkar ta mig till kåren, tills vi är klara.

Ska man plugga med? Vadå? 😛 Nej, men jag kommer hinna plugga massor efter den här helgen, måste koncentrera mig på studierna efter den. Typ läsa böckerna och kanske fatta något så jag kan klara tentorna.

Slavade på kåren

On a more personal and less serious note.

Jo, igår så var det såhär att jag kollade på de s.k. slavsidorna på Kårens hemsida och såg att ja, det var ca 15 personer som skrivit upp sig för att slava på gårdagens discokväll. Tidigare denna vecka hade jag intalat mig själv att jag måste utsätta mig för sådant jag känner är obehagligt, då bland annat att slava, eftersom jag senast jag gjorde det blev uppstressad något helt otroligt. Allt såklart i min skalle. Med rätt attityd och inställning så kommer man miltals.

Sagt och gjort, jag såg detta runt 17.00 och runt 18.00 befann jag mig vid spritbaren på Kåren. Efter att ha slängt i mig köttbullar och pasta och fått akut hjärtklappning kom jag iväg. Och jag ångrar det å det bestämdaste inte alls. Viss, det var inte så mycket folk, det var ett grymt skönt schema. Det enda tillfälle jag behövde handskas med pengar var den andra halvtimmen då jag sålde 6 drinkar i spritbaren. Vilket var ganska lagom. Allt annat kunde jag även hantera på ett bra och positivt sätt.

Kom hem runt 06 i morse och la mig 07, sen sov jag djupt.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Skönt med sol

Ja, imorse när jag cyklade till jobbet så sken ju solen, det var ungefär det enda positiva med den morgonen. Avskyr att gå upp innan 07. Och då har jag ända unnat mig att gå upp strax efter 06 den här veckan. Kanske ska lägga mig tidigare. senast om två timmar ska jag sova säger jag då. Ja, annars så slavar jag på på jobbet. Kommer hem och käkar lite, bänkar mig framför laptopen och sen ska man sova igen. Fy fan vilket underbart liv man har såhär mitt på sommaren. Men jag ska inte klaga, finns ju värre saker att behöva stå ut med.

Läste om en massa tips på hur man kan göra sig av med de där mördarsniglarna på ett snällt sätt, utan att de lider för mycket. Vad det nu spelar för roll? Fast man ska väl vara så skonsam som möjligt. Jag som inte ens vågar cykla på dem. Jag vill inte göra illa varelser hur äckliga de än må vara. Hur nu det gick till. Jag brukade ju ha myrmassakrer och bränna dem med förstoringsglas.

Andra bloggar om: , , ,