Döden hotar från alla håll.

Det är för mkt död nu. Aaliyah har dött i flygkrasch, min hund avlivas imorrn…! Livet går vidare… men det är ändå tragiskt. Jag tycker inte alls om döden…döden är ond. I alla fall i min nuvarande värld. Jag hatar döden. Och jag är livrädd för den.

Det åskar fett här nu. Nästan så att man kan tro att syndafloden kommer åter. Fast då ska det regna som fan med, det regnar ju bara lite. Morsan tyckte att jag skulle stänga av datorerna. Borde jag det då? Vet inte jag, jag är ju dum nog att slösa pengar jag inte ens har här så…varför inte vara dum och sitta och ha datorn på. Det värsta som kan hända är ju att blixten slår ner och jag också dör…nej, nu var jag dum 😛

Jaha, ska väl läsa lite mer om Data analys och pivot table. Jag hajar det, men sen om jag lyckas designa en hel jävla databas med tjogtals med tabeller och kolumner, det är en annan fråga, jag ska iaf försöka!

Hoppas ni har det mysigt i åskvädret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.