8 månader!

Va i helvete!! 😛 Jag förlorade allt jag skrev, helvete också! Jag blir ju knäpp, eller knäppare! Jaha, ska jag orka rabbla upp allt igen, det var ju flera raaader!! Nu slutade iaf lektionen. Är det inte lustigt vad mkt onödig information man kan få i skolan, sån som man aldrig nånsin kommer använda. Jag antar att man kan ha användning av viss information, bara mest ytligt..men jag vet inte. Ibland blir jag bara så hopplös och bara anti, när jag inte känner att jag har nåt intresse eller nån nytta av kunskapen som kommer. Jag får krupp…min hjärna skrumpnar! Jag kan inte få in viss information i hjärnan…det vill jag bara inte. Så nu lägger jag ner den tankegången. Jag och Jessica firar 8 månader idag och tiden går ju fortare än man kan ana. Sen att vi just blev tillsammans det kan man ju fråga gudarna om hur det gick till…fast jag vet nog. Jag är iaf jätteglad för det 🙂 Älskar ju stumpan. Vi ska iaf gå och se Bridget Jones dagbok idag. Sen ska vi mysa hela natten tror jag!! 🙂

I morse hade jag sällskap hela vägen upp till skolan, var nog inte tyst en sekund tror jag. Kul att inte bara sova på tåget för en gångs skull. Jag kan inte komma över hur totalt värdelöst det är med alla jävla ettor och nollor…

När ska jag få in det i skallen liksom…nej, nu ska jag sluta beklaga mig. Men jag kan inte, hela mitt huvud är i total kaos. Jag vill skriva ett jättelångt och bra inlägg här, men det enda jag har i skallen är dessa jävla saker. Hur bra på en skala är det då? Jag vill hem!!! Eller drömma mig bort i biosalongen. Hur faaan!!!!

Jag vill inte……….

Jag vill inte……..

Jag ska inte!

JAG KAN IAF GÖRA ETT FUNGERANDE NÄTVERK!!!! 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.