förträffligt

Ja, så mår jag just nu, ska bara få min skönhetssömn med, så att jag blir som folk igen. Men vad säger jag, jag kan ju inte vara som folk heller 😛 Har tränat lite idag. Åkte inlines med Oliver aka Turboprinsen. Sen åkte vi och handlade. På affären träffade jag på Lisa aka trottsnurran. Sen såg jag en som gick i min gymnasieklass.
Sen har jag inte gjort så mycket mer. Jo, pratat med min syster i teleflon. Det var lite uppmuntrande. Hon var nästan säker på att jag skulle få ett jobb på Astra. Kan ju alltid hoppas. Jag blir nog superduperglad vad det än blir, tillome om det är lokalvårdare. Jag menar man behöver ju knappast tänka för att klara av sånt. 🙂 Kan bli min startplattform för vidare klättring på karriärsstegen. Mjukstart liksom. Sen så pratade jag med Jessica på msn. Det gjorde gott, tack igen för att du fick mig glad. Uppskattar det så otroligt mycket. Men nu är det dags att plocka ur linser, borsta tänderna och sedan med god ro….sova.

Massor med kramar till er.

Dagens dag är en väldigt bra och solig dag. Fast linan på praktiken varit mest obefintlig och jag har haft kramper i magen, dum cola. 😛 Jag har börjat utveckla en länksamling som ska finnas på min eminenta webbplats…det ni 😉 Just nu blir länkarna lite knasiga, vet inte varför ännu, men det ska jag snart ta reda på. puss puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.