lunchdejt med 3 damer

Ja jävlar bli bjuden på lunch händer fan inte varje dag 🙂 Mums, så gott.
Sen ska jag glo på film med en fjärde dam. Satan vad poppis man är idag då.
Kan göra mig gott att få umgås med lite nya människor som dessutom bor här i stan.

Idag har jag cyklat sjukt mkt, blivit blöt, kollat på film med Angel..busat med hennes hund. Och nu sitter jag h@r och deppar. Men fan nu har mitt tangentbord kukat ur igen! Sepe! Vet inget längre. Jaha, nu passar det minsann.

Just nu känns det som att jag aldrig kommer bli kär i nån nånsin igen. Vem skulle det vara liksom..I’m back in my habits. Från och imorrn ska jag nog rymma till Hovsjö och mina föräldrar, så jag får nån mat.

Måste fan ta tag i mig själv igen, det här går fan inte!

Gonatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.