tut tut

Låter ambulansen eller är det brandkåren? Nu har jag dammsugit. *duktig* Ska bädda rent och sen plocka undan, så är lägenheten beboelig igen, ska diska sen med.. Om det blir idag eller senare får vi la se. Egentligen ska jag lägga mig och vila efter sängbäddandet.. Gick nog upp för tidigt idag, är så jävla trött. Drömmer så mycket skumt. Mest om folk från Hovsjö. Som inatt då drömde jag om att jag skulle på en jobbgrej på folkhögskolan jag gick på. Sen när jag kom dit visade det sig att en massa människor från Hovsjö jobbade i deras matsal.. Men så blev det strul med jobbet jag skulle få och så fick jag det inte. Eh, jaha?

Till nåt annat då. Vad skulle det vara förresten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.