hallonparty

Japp igår var det Hallonklubbenz open. Jag hade med mig 10 cider, nu har jag tre kvar.. Jaha, säger ni. Jaha säger jag. Kom hem för nån timme sen. Rätt varmt ute va. Rätt apvarmt. Har börjat fälla skinn, vilket är ohyggligt obra. FAAN säger jag.

Ska jag sova kanske, känns som det, men då dör jag väl..
Nej, ska fan sova, detta ger inte nåt alls överhuvudtaget.
Gonatt moi mukkulat och sov så gott innan jag somnar..

Senare

Sov gott, Sen kom tvätten tillbaka. Sen så kollade jag när jag kunde åka, och det var 17.25 så jag ska bussen från ö-tälje till tumba vidare till cityterminalen om en trettio minuter. Sen ska jag sitta och svettas på en buss i 2,5 h 😛 Sen hämtar syrran mig i Avesta centrum. Sen ska vi softa 🙂 Lär ju bli en del sol där va 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.