The road not taken

Idag ska det handla om val i livet. Nu väljer jag att skriva som att jag hade en fast och inriktad publik. ”Hej, idag ska det handla om..” Den stilen. Got it? Bra.

Ska väl se om jag inte kan göra om mitt skrivande. Eller så skriver jag som jag brukar, det är ju ändå bara jag som skriver som jag gör. Men ibland låter det man läser hos andra så mkt bättre på nåt sätt.

Angående gårddagens dagbok då. Så är det. Såg en apkul film om det temat nyss.. Haha, den heter: ”But I’m a cheerleader” – A naive teenager is sent to rehab camp when her straitlaced parents and friends suspect her of being a lesbian.

De försöker alltså rehabilitera bort deras homosexualitet 😉 Med väldigt roliga inslag. I högsta grad ironisk film. Haha, med RuPaul som en behandlingsassistent. Han spanade mest in sonen till ägaren av hemmet. Spelad av en skådespelare som är med i såpan Sunset Beach. Som ni kanske vet är RuPaul en gayikon och dragqueen. Isn’t that IRONIC =)

Ja, jisses. Vad ska jag hitta på senare idag då? Jag tror minsann att jag ska umgås med familjen. Om jag inte är helt dunderförkyld förstås. Skulle ju bädda rent ja, det brukar ha med för kvalstriga lakan att göra, när jag blir förkyld.

Val var det. Människor inser mer och mer att de kan påverka sina liv. Är det nåt som känns bekant? För min del gör det det. En del av individuationen som pågår i dagens samhälle. Vi blir mer självständiga. Allt handlar kanske inte längre om den stora massan, folket, utan om du och jag. Mångfald. Det finns tre olika punkter när det gäller detta. Men nu har jag inget minnen av dem. Valde jag att glömma dem? Jag såg på Mosaik om Irak samt om globalisering.

Det finns så många saker att engagera sig i.. vart ska man ta vägen? Vart ska man vända sig? Jag vet inte..

Antingen så ser man på, eller så gör man nåt själv.. det är vårt val att göra, vad väljer du?

Ja, gonatt då.

http://www.yelah.net <– engagera er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.