modemhora

Jag har skaffat mig ett modem, så nu kan jag hålla mig uppdaterad på allt. Måste dock koppla ner nu, teven väntar.

Nyklippt, fått internetaccess. Lön imorgon. Planering planering. Har tränat tyvå ggr denna vecka, blir eventuellt volleyboll imorgon. Jobbar lördag förmiddag, Kanske åker och köper nytt moderkort i helgen eller imorgon. Vad mer kan man utröna? Jo, jag råkade formatera hårddisken där jag hade all musik och film och bilder osv.. inte alls bra. Men som tur är kan jag få tag på det mesta igen. Fast nästan varenda bild som jag tagit med min kamera är väck, så jag efterlyser alla bilder som nån har sparat från min bildersida. Snälla, säg till mig nästa gång ni ser mig online..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.