Aruba

Min drömö. Jag ska dit i sommar, bannemig. Om jag fortsätter jobba vill säga. Annars kan det bli svårt att få ihop tillräckligt med stålar 🙂 Sen vill jag bara säga att jag är trött på att alla är så rädda för varandra. Och på allt och alla som gjort det så, alla svek, all skit folk gör. Det förstör hela vårt samhälle och genomsyrar våra liv. 🙁

Nu ska jag koppla ner, laga nåt att äta och sen sova. Försov mig imorse dumt nog, hade skum dröm. Om blödande råttor, musikalscener och fest. Ska på fest imorrn verkar det som btw. Jaja, jobb väntar imorrn. :/ Kunde gått ut om jag inte var tvungen att jobba..

Fan alltså, nätet får mig att komma igång med tankar på tjejer och kärlek och all jävla skit. Internet är deprimerande. Suger. Jag är så jävla kärlekskrank så det är tragiskt. Men det står jag för. Inte fan hjälper det mig.. Bah gah hahaha.. shiiieeet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.