who needs love anyway?

Här sitter jag med mina tankar, mitt i natten. Kan ju bara sluta på ett sätt. Sen att jag ska associera nyår med vissa saker. Kanske är sånt som händer. Men nu ska vi inte vara såna. Nu ska vi berätta vad vi just kom fram till med en bekant från USA.

Jag måste bli bekväm med att vara singel, trivas med det. Tjejer har tydligen en radar mot killar som är kärlekskranka och desperata. Det ingår också i det hela, att inte vara desperat. Jag klarar att må bra och vara nöjd med livet även om jag inte har nån att älska. Måste sluta tänka att livet är meningslöst utan det. För det är det faktiskt inte. Det är egentligen bara att sluta tänka på alla tjejer som jag möter som potentiella flickvänner. Det slutar bara illa.

Jag är inte intresserad, låt mig va.. ehm. Eller var jävligt bra på att övertyga mig.

Att inte vara intresserad av tjejer för att få dem är också ett sätt. Alla sätt är bra utom de dåliga! 😛

God jul i efterskott från den galna dolda tomten.
Gott nytt år med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.