what a success

Den här dagen var ju värsta röjet. Verkligen. Vaknade av att det ringde nån från DN vid 13, la på luren så fort han presenterat sig. Sen dess har jag sett lite episodes av everwood, laddat hem musik och glott. Tänkt en hel del, att jag kanske skulle städa, handla mat, ändra mitt liv. Men nej. Jag lyckades fixa lite mat iaf. Skulle gått och lagt mig i tid med, jo eller hur. Var hyfsat trött runt 23, men då hittade jag nåt att fördriva min tid med. Borde skärpa mig nu. Börjar bli tröttsamt. Imorgon är kanske en annan dag, vi får väl se.

Gonatt.

Ny dag, började med ett bad. Sen efter ett tag tog jag mig i kragen och åkte ner på stan. Köpte en scartkabel och handlade mat. Så nu slipper jag svälta iaf. Måste ut och dansa mer. Fast det är roligast att dansa framför teven i vardagsrummet. Och så vågar jag ju verkligen ta ton med, ingen som hör, kanske grannarna, men det vet ju inte jag nåt om så 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.