Plastik i kubik!

Överallt detta tjat om att operera sig, förbättra sitt utseende med kirurgiska ingrepp, jag gillar det inte. Det är sjukt. Att operera missbildingar är okej. Men att förstora, släta ut och höja upp. Nej. Jag tycker inte det. Man får ta det man får och göra det bästa av det på naturlig väg. Säkert asenkelt för mig att säga så, men jag tycker det. Snart finns det väl ingen som är normal och inte opererat sig. Vänta bara 40 år så är vi säkert där. Program som Extrme makeover underlättar ju inte direkt. Visst de hjälper ju såna som kan behöva det. Men det gör ju så att folk vill operera sig, även de som inte behöver det. Usch.

Nu ska jag sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.