Italien 16-23 Juli.

Där kommer jag befinna mig på playan, spelandes volleyboll, byggandes sandslott i den gassande solen. Svalka mig i medelhavet, drickandes drinkar goda som fan. Helt jävla underbart. Hoppas det blir värt de slantar jag lagt ut.

Härlig bild!

Äntligen blir det av. Bokades och betalades igår. Allt klart i princip. Måste bara köpa mig en resväska. Ska tvätta idag så jag har allt klart. Sen ska jag iväg och kolla på en lägenhet.
Planlösning

Tyvärr låg den på bottenvåningen till motsats mot vad jag fått för mig. Trodde den låg på 4:e våningen som min nuvarande lägenhet. Men det kanske inte är så illa trots allt. Är den tillräckligt fin så kanske jag slår till. Men då måste jag näta in balkongen om kissen ska få vara med ute. Fast först måste jag få den. Jag är ju inte först i kön. Kan ju vara så att någon annan tar den före mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.