Kalashelg!

Hela helgen har det bara varit kalas kalas kalas! Först i fredag var det förfestkalas i hammarbyhöjden. Blev lite vilse i förorten före förfesten. Jag och Oskar förvirrade oss åt helt fel håll när vi kom från tunnelbanan. Kan delvis ta på mig den missen i och med att det var jag som förde oss framåt. Jag och mitt superba lokalsinne tänkte jag. Gick åt det hållet som kändes ”rätt”. Har ju fungerat förr liksom.

Efter många meters traskande gav vi upp och ringde värdinnan och tillika födelsedagsbarnet som fyllde systemet och fick en vägbeskrivning som hette duga. Var ju busenkelt att hitta dit, om vi bara hade gått åt rätt håll.

Igår var det först jag som firades av min kära familj, som kunde konstatera att jag inte är så van vid en massa ståhej i min lägenhet. Kändes lite obekvämt av någon anledning med tre små marodörer som sprang runt och jagade bollar, klättrade i stegar och brottades. Men det gick ju bra ändå. Märks att jag är ovan vid besök hemma. Underbart med diskmaskin vid såna här tillfällen. All disk fick plats i en maskin, så det var ju inte direkt talan om att stå och diska i en halvtimme efteråt.

Tog mig till P och P på inflyttningsfest/30-årsfirande. Det gick ganska lugnt till med teve utan ljud på i bakgrunden, webbradio som bakgrundsskval. Avslutade med att se på Fantastic four och sen sova över där. Såg på Richie Rich innan jag tog mig hem via tunnelbana (Röda linjen mot Fruängen), Buss (144) och slutligen pendeltåg till Södertälje.

Skönt med söndag. Imorgon väntar en ny arbetsvecka med diverse aktiviteter, I am sure. Hoppas jag kan hålla mig på god fot med sömnfén bara, så jag slipper vara übertrött hela veckan. Måste nog lägga mig omedelbums eftersom jag ska upp runt 05-snåret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.