Flyttångesten sätter i

Usch, nu börjar jag bli nervös över flytten. Ska jag vara ute ur min nuvarande den 1:a december? Nej, det kan ju inte stämma. Jag ska ju betala dubbelhyra en månad och har en hel månad på mig att fixa, eller? Fick ett meddelande om besiktning nästa måndag. Trodde man besiktade efter att allt var gjort? Flyttstäd och allt sånt, inte innan. Eller är det någon slags förbesiktning? Får allt ringa och fråga. Sen måste jag börja packa. Vad ska jag börja med? Fixa fler kartonger? Rensa ur, kasta, köpa nytt? Frågor åter frågor. Och mitt i allt ska jag byta jobb med. Vad har jag begett mig in i egentligen? Är nog för trött för att fundera på sånt här just nu. Måste sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.