First days

Första dagen på jobb, i skolor och nya klasser och på kurser kan vara nervösa. Man vet inte riktigt vad man kan förvänta sig av hela situationen, vem kommer jag möta, vad kommer vi säga till varandra, kommer de vara snälla och trevliga, eller elaka och nonchalanta. Så även denna första dagen på mitt nya jobb. Steg av bussen under klaffbron och kände direkt hur nerverna började kännas vid. Jag är tyvärr en sån person som blir nervös och orolig för såna här saker, men oftast märker jag rätt snabbt hur onödigt det är.

Kom in till nåt som kallas mikrobiologen, som det så fint kallas. Det kommer bli min framtida arbetsplats, tydligen ett våningsplan under där jag ska vara den här veckan. De har nämligen precis renoverat hela det våningsplanet där jag kommer städa och de flyttar inte in där förräns nästa vecka. Så då är det jag som kommer få köra uppstart där, lite spännande faktiskt.

Folket runtomkring var trevliga med, jag hälsade och var så duktig och de fråga vem jag var och vad jag skulle göra. Kommer nog funka fint det där, så fort jag kan området och blir effektiv. Förhoppningsvis är det inga sterilrum eller liknande där. Får ta reda på mer tills nästa vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.