Klas Östergren

Igår var jag på en föreläsning med författaren Klas Östergren i ABF-huset Stockholm. Smög in lite efter han hade börjat, gratis. Har inte läst ett ord ur någon av hans böcker. Men han verkade vara en väldigt vettig person med god iakttagningsförmåga. Nickade flera gånger när han talade om saker jag kände igen mig i. Nu minns jag förstås inte exakt vad, så det blir ingen återgivning. Ska duscha istället.

Ett svar till “Klas Östergren”

  1. Som svar på din kommentar: åh jag vill oxå ha snö!!!! 🙂

    Har kommit på att jag är lite knäpp. Jag tycker du skriver bra men ändå har jag sällan varit inne på din blogg. Nu ska det bli ordning på torpet så nu är du en av mina favoriter på datorn! 🙂

    Läste nån kommentar på msn om att du börjat nytt jobb…? Vad är det för skoj? Ha en bra kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.