Utvilad och lite krasslig.

Godmorgon världen. Här är jag, har sovit i nästan 12 timmar. Behövde nog det. Igår kände jag av en irritation i halsen som på kvällen utvecklades till något slags rosslande och heshet. Någon slags luftvägsinfektion måhända. Men jag ska gå på festen ikväll ändå, tänker inte missa den för något i världen. Undrar om de lagt den helgen innan löning med flit, för att undvika massfylla? Men kommer jag inte in kan jag inte göra något åt saken, då ringer jag E och hör vad de har för sig. Verkade som att de skulle ut här i stan.

Läget här hemma är lite smått kaosartat. Lite flyttkartonger här och där och annat skräp som ligger och skräpar. Ska försöka rensa ur så gott det går. Måste göra mig av med allt onödigt bråte. Ska bli så skönt när flytten är klar. Just nu känns det mest surrealistiskt. Ska jag verkligen flytta? Måste fixa fler kartonger, frågan är bara vartifrån och hur.

Slog i ryggen igår när vi skulle mögelsanera hela mitt framtida område. Gör fortfarande ont. Hoppas verkligen vi tog död på möglet, för jag har ingen lust att göra om det hela. Eftersom jag inte orkat blogga ordentligt på hela veckan så får jag väl sammanfatta veckan här nu. I måndags åkte jag upp till Stockholm efter jobbet för att ge Oskar några prylar, en bok jag lånat och bläck till hans skrivare som han beställt i mitt namn. Så då passade jag på och fika och snacka lite skit.

Sen var vi ju på den där föreläsningen av Klas Östergren. Minns inte riktigt vad jag gjort mer, förmodligen inget alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.