Dags för förändringar.

Är så jävla trött på att bara glida med på sidan om och se på när alla andra gör en massa saker utav sitt liv. kan inte bara se på längre. Måste verkligen ta mig i kragen och göra några drastiska ändringar, snarast! När jag går här på jobbet i mina egna tankar så har jag väldigt gott om tid att tänka. Det är ju inte direkt så att jag har någon att prata med. Så nu börjar jag formulera lite planer så smått. Det handlar om att börja sikta mot lite olika mål och ta tag i det här så kallade livet. För jag tänker absolut inte städa i ett ruttet labb resten av min tid. Ska droppa en lista på saker jag ska göra, för att komma igång med diverse ”projekt”. Men nu ska jag käka frulle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.