solskenspromenad

Igår var jag ute i det underbara soliga vintervädret och gick med min vän Oskar. Vart en riktigt lång promenad, åtminstone tidsmässigt. Gick längs med Söder Mälarstrand fram och tillbaka. Avslutade med ett varsitt glas varm choklad med grädde på ett café i Gamla stan, ett underskattat fenomen. I varje fall i min värld.

Fotade ganska mycket, men har inte överfört bilderna ännu. Efter det skulle jag vidare på kalas hos Jänkaren. Mötte upp stojg och Lena. Satt där och förfestade och hade oss, sen bar det vidare till Mango bar, där de spelade mettanmusik och sånt. Sen helt plötsligt skulle vi till Club Pink på Sthlm kök o bar.

Sagt och gjort, traskade dit och fick en inblick i den världen, smått bisarr för en arm stackare som jag, men inte helt unheard of, men att beskåda denna galenskap var lite lätt överväldigande. Normalt är det säkerligen för de som umgås i de kretsarna, men i min värld brukar det inte gå till så, därav den upplevda bisarrheten. Är förvisso alltid trevligt att komma in gratis på ställen och få vara i VIP-utrymmen, men ja, inget jag är van vid.

Lyckades ju självklart strula bort min garderobsbiljett med. Hur vete gudarna för jag kollade att jag hade den vid ett tillfälle, för jag blev lite skraj att jag tappat bort den, trots mitt ynka intag av alkohol så var jag inte riktigt med på noterna. Gick och dansade en sista sväng på dansgolvet, sen när det var dags att gå så kollade jag igen och då fanns den bara inte. Så det var ju bara att fjäska in sig hos garderobspersonalen.

Före oss var en annan som råkat ut för kliknande missöde, men denne verkade känna han som jobbade där så han blev visst särbehandlad. Jag skulle få stå och vänta till sist, vilket jag inte hade ett dugg lust med. Stå där i en timme liksom, helt själv. Nej, det funkar inte, så vi grabbade tag i en annan ur personalen som hade en annan lösning. Visa ID och betala 50:- Så det var ju så det fick bli, orka stå där och vänta liksom, jag ville bara ha min jacka. Men jag tycker det borde ha räckt med min beskrivning.

Grön Everestjacka, med en brun ribbad mössa i höger ficka. Storlek XS. Hur svårt kan det vara liksom? Jaja, det slutade lyckligt iallafall, jag fick min jacka och sen åkte jag hem. Nu ska här sovas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.