Förakt mot pöbeln.

USCH vad jag inte tycker om folk.

Jag hör inte hemma i stora folksamlingar. Det är inte det att jag inte klarar av själva grejen, ingen torgskräck eller vad det nu kallas här inte. Men däremot klarar jag inte av när det vistas mer än 50 personer på 20 kvadratmeter. I det s.k. offentliga rummet. På gator och torg, inne på krogar och pubar. Värst är när de är fulla och inte fattar att det finns andra människor runtom dem. På konserter och på stan är det samma sak. Klart, det går ju inte att undvika att det blir trångt, men försök iallafall. Ni måste inte stå och knuffas, tränga sig före och armbåga er fram.

Undrar om det här säger mer om mig än om folk. Men det skiter jag i, jag blir så jävla less på det. Igår på Lokal och tidigare på dagen, då jag gick från pendeltåget till L’angolo på Birger Jarlsgatan fick jag den här känslan som säger mig att fan folk ur min väg, jag vill inte att ni stör mig. Ni stör mig nåt fruktansvärt, för ni är bara i min väg.

Inne på Lokal kände jag mig bara ivägen. Så jävla trångt därinne att det kändes bara som att det var inte värt att vara där inne. Sen hjälpte det väl inte att jag känner mig väldigt malplacerad på såna ställen, med folk som jag knappt känner och nej, Jag står oftast bara och ser dum ut, mellan alla andra som är så sociala och minglar och ler. Urk.

Jag kan bara inte.

2 svar till “Förakt mot pöbeln.”

  1. det är väl kind of det som är meningen? att det ska vara för mkt människor o mer eller mindre fulla på ett ställe som pub/club/konsert? eller? sen är det iofs skönare om det inte är sillpackat. tackolov att man inte behöver ducka för cigg iaf längre 😀 nå, jag gillade nya layouten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.