Recap

Dagarna som gick då.

Onsdag, trodde jag skulle till baba som sagt. Men det styrdes upp ändå. Lell skicka ett mess och undra om jag ville komma till henne på förfest och sen ut på rockklubb. Jag bangar liksom inte. Visste att jag skulle vara sjukt trött eftersom den sömn jag behöver inte riktigt varit befintlig. Det är svårt att komma i säng ibland. Blev iallafall ett 23-timmarspass. Det första jag gjorde på förfestn, när jag satt mig och skulle öppna groggvirket är att det pyser ut en halv liter läsk över mina byxor.

Förutseende som jag är, så hade jag ett ombyte i form av ett par jeans. Så jag bytte om och sen började jag grogga. förfesten var väl trevlig, med diverse främmande folk, kom ganska så många, vi var väl runt 25-30 som mest i en etta på Götgatan. Tills slut så var det dags att gå vidare, även om folk trivdes fint på förfesten. Meningen var att vi skulle till Harry B James, där radiostationen Bandit höll låda.

Men det var såklart kö och såna pallar man inte med, så KGB bar var nästa anhalt. Fick för mig att det var ett rockhak, men det var nog inte riktigt det. Halvskumt ställe hursomhelst, förväxlade det med Zombie bar av någon ännu skummare anledning. Inte ens samma stadsdel liksom. Var väl där ett tag sen så vidare till Anchor. Har inte varit där förr och kommer nog inte gå dit igen. Var alldeles för trött för det stället.

Torsdag. Skriver om det imorgon, gotta jet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.