what a weekend

Fredag – Grönan med jobbet.

Möhippegrej, efter lite om och men kom vi iväg. Bruden ville inte vara med på’t, men vi övertygade henne och fick henne Att ha riktigt kul. Jag drack mitt vin, kämpade på med femkampen och skrek mig hes i berg och dalbanan. Köpte tillåmed fotot. Kommer i senare post.

Lördag – Långholmenrejvet.

Skön solig dag, med folk från förr, härlig musik och tunggung i dammet. Skitiga händer, pastasallad. Jag hade en bra dag.

Söndag – Agera flytthjälp.

Föräldrarnas nya hus är redan hemma. Så jävla flott och najs det kommer bli. Är lite smått slut nu dock, ska bli så skönt med semester nästkommande vecka. Satte ihop Bennocdhylla och åt årets första färskpotatäter, så gott!

Nu sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.